25 jan. 2008

Lay outs

Zo nog steeds hier met de baby in mijn buik, ook deze heeft niet zo'n haast (Camiel kwam 6 dagen later). Ik hoop eigenlijk op dit weekend.
Maar de laatste tijd wel aardig wat tijd gehad om te scrappen dus hier nog een aantal LO om te tonen:
Ik ben vooral bezig geweest met oudere foto's, voelt toch lekker om die ook eens weg te werken :)


Dit was vorig jaar sinterklaas (2006 dus), ik ging samen met Camiel koekjes bakken en hij ging nog even aan de slag met meel en deegroller. Hier heb ik de scrap-club kit van januari (?) gebruikt met een aantal andere papiertjes (SR).


Lekker bezig op het strand. Ik heb de letters van de titel met de cricut gemaakt uit een stukje foto met zand (snap je hem nog??) Gebruik ik dat apparaat ook nog eens, ik moet zeggen dat ik de cricut niet zo heel veel gebruik.
Foto van afgelopen zomer, wow ik heb weer helemaal zin in mooi weer, duurt nog wel even ben ik bang. Ik vond het wel grappig om dezelfde foto in kleur en zwart/wit te gebruiken.
Op deze foto's heb ik Camiel even opgestookt om Etienne ook even nat te maken met z'n water camera.
Ik ben niet echt tevreden met het resultaat van deze LO, maar ik vond het grungeboard wel erg leuk spul om mee te werken (het hart en de C), verder papier van sassafras lass en RdG.
Deze LO ging me voornamelijk om de journaling, dus verder aardig simpel gehouden (alhoewel ik er een aardige tijd over nagedacht heb hoe ik het ging doen). Ik ben wel blij dat ik het verhaal nou eindelijk vastgelegd heb. Tis al weer een jaar geleden en voor dat je het weet ben je het vergeten... De arme stumper was met zijn hoofd tegen de punt van een tafeltje gevallen op de creche. Gelukkig weer helemaal goed gekomen hoor.
Ja nog 1 het houdt niet op ;)
Dit was op mijn verjaardag vorig jaar. Camiel met opa deden Jan Huygen in de ton. De cirkels heb ik met het dopje van een dabber gestempeld, leuk resultaat vond ikzelf.
En de laatste voor nu. Foto's van een springkussen, ik vond de knalkleuren wel erg leuk hier en de uitdaging om zo veel foto's op 1 LO te krijgen. Ik kan namelijk nooit zo goed kiezen.
Nou ik ga gauw Camiel wakker maken (= slaapkop) om hem zo naar de creche te brengen.
Prettige dag!
Astrid xxx

6 opmerkingen:

Petra van Osch zei

Wat een prachtige layouts! Lekker veel ook!
Nu maar hopen dat de baby besluit dat het tijd is om geboren te worden dan heb je binnenkort weer heel veel nieuwe foto's om te scrappen.

Anoniem zei

He Astrid, leuke blog!
Wow...heel veel layouts heb je gemaakt!Ze zijn prachtig!
Heel veel sterkte met de laatste loodjes!!!

Groetjes Jeanet

M@risk@ zei

Ze zijn stuk voor stuk hartstikke leuk, mooie herinneringen. Straks prachtige plaatjes van Camiel met zijn broertje of zusje. Take care!

Petra van Osch zei

Hoi Astrid,

En................. gebeurt er al wat?????

Groetjes, Petra

Marlies zei

Hoi ik klikte op je blog in je SIS profiel, was nieuwsgierig of de baby er al is. Veel succes met de bevalling! ;-)

Marlies

Birgit zei

Hoi Astrid, wat leuk dat je nu ook een blog hebt en we hier je mooie LO's kunnen bewonderen. Ik heb je al in mijn bloglines gezet, kan ik mooi in de gaten houden of de kleine de al is! Succes!!
Groetjes,
Birgit