28 jun. 2012

Scrappy time

Blij dat ik eindelijk weer eens mijn scrapzin heb terug gevonden, het resultaat zijn 3 LO's,

De eerste is met een foto van Camiel, die sinds dit seizoen op honkbal (beeball) zit. HIj vind het helemaal leuk, maar makkleijk is het niet om raak te slaan ;) Hier sloeg hij een 'homerun' en kon direct doorrennen naar de thuisplaat.
De volgende LO heb ik gemaakt voor de DD schets van Cynthia.Je kan nog mee doen en de RAK winnen of onze gastdesigner worden, wie wil dat niet :)
Deze foto heb ik in Frankrijk gemaakt mijn vader met z'n kleinzoons :) Zo'n grappig foto vind ik :)

En de laatste is mijn favoriet , foto gemaakt in Frankrijk, van een dorpje in de buurt bij mijn ouders.
La douce FranceZo de laatste schoolweek begint en dan is het al weer schoolvakantie. Camiel en Tristan zijn vandaag op schoolreisje geweest naar Piratenland (binnen speeltuin). Het was vandaag erg warm dus dat zal zweten geweest zijn. Maar ze hebben zich prima vermaakt. Voor Tristan was het zijn eerste schoolreisje, hij zat helemaal te stralen in de bus :) en gelukkig kwamen ze weer heelhuids thuis.

Morgen krijgt Camiel zijn rapport, ben benieuwd, maar als hij heeft voortgeborduurd op zijn vorige dan zit dat wel goed. Ook heeft hij te horen gekregen welke juffen hij krijgt in groep 4, dat zijn degene die nu de andere groep 3 hebben, dus die kent hij al aardig goed.
En Tristan blijft in groep 1 (hij is eind januari op school gekomen, dus net even te jong om naar groep 2 te gaan). Maar eventueel kan hij nog overstappen naar groep 2 halverwege het jaar (is een gemengde groep1/2 klas).
 Maar Camiel heeft ook 2,5 jaar gekleuterd (in december jarig) en dat is goed bevallen voor hem, vooral op sociaal emotionele vlak was het goed voor hem. En hij zit nu in een groep van 18/19 kindjes, voor hem perfect, niet TE veel afleiding. Maar wat betreft de lesstof loopt hij aardig voor. Hopelijk kunnen ze hebben wel blijven uitdagen op school, dat heeft hij wel nodig.

Verder hebben we toch nog een vakantie geboekt, ik heb lang gezocht en afgewogen, maar het was lastig (er was al aardig wat volgeboekt in de periode die we vrij hadden gepland) en ik kon niet echt beslissen. Nu gaan we naar Kos en ik heb er helemaal zin in :)

Ik heb ook mijn Project Life weer een beetje opgepakt, week en 9 en 10 afgemaakt, nog geen foto's van gemaakt. Ik denk dat ik daarna verder ga met de recente weken en de rest laat zitten. Hte moet wel haalbaar zijn. 

Ik heb vorige week een RAK gewonnen op Marsha's blog, maar je kijken wat een leuke spulletjes er bij zaten:
Enveloppen van kaarten, masking stickers, buttons en tape :) Dank je wel Marsha!

Dat was weer een een wat langere update. :)

Hugs,
Astrid

6 opmerkingen:

Cynthia van der Wilk zei

Het zijn mooie layouts hoor. En fijn dat je de smaak weer te pakken hebt.

marsha. zei

:-)

Mooie lay-outs!!!

Brenda zei

Mooie LO's heb je gemaakt!! En wat een superleuke RAK heb je gewonnen! Lekker dat je scrapzin weer terug is:)
Fijn weekend!

Petra van Osch zei

Wow, ze zijn allemaal mooi. Leuk om al de foto's te hebben gezien tijdens onze DD meeting en dan nu de eindresultaten. Toch weer heel anders dan de eerste opzet! Vooral alle details die je toevoegd aan je layouts vind ik gaaf.

Fijn dat jullie een vakantie hebben geboekt. Lekker bijtanken en nieuwe inspiratie opdoen.

Nog even de laatste schooldagen (altijd druk die laatste weken van het schooljaar) en dan op de relaxstand. Geniet van de zomer.

Samantha zei

Wauw, het zijn weer prachtige layouts! Je hebt de smaak weer goed te pakken!

liefs,
Samantha

Ангелина Ковалёва zei

Zeer mooie lay-out! Wonderful! Je hebt enorm talent.